hits

Ta en titt innom en forfatters hjerne

Ja, en titt innom mitt hode får du om du vil investere i min bok Håp og Drømmer, Mot og Tro

Under finner du lenke for å se hva mer jeg har å by på. Du vil støtte meg som forfatter om du velger å dele mitt innlegg. Jeg har utrolig mye å by på!

Med en forkjærlighet for å lese og å lytte til andres liv i tillegg til å ha opplevd nok selv, ønsker jeg med tiden å kunne reise rundt for å lese og å dele til andre -  til glede for både liten og stor :-)

http://balanseisjelen.jimdo.com/book-for-sale/

Takk til deg som vil dele min nettside. Jeg har skrevet i mange år, og vil enda kjempe en kamp for å få utgitt alle mine bøker. Bøker som jeg vet vil være til trøst i tunge tider, og bøker som vil fremme kunnskap, leselyst, humor og medmenneskelig forståelse for hvordan det er å være annerledes.Ovenfor ser du en av mange skisser jeg har liggende :-) Jeg har hundrevis av tegninger som ligger klare i påvente av å lure seg inn i tegne - og 3D programmer på min mac. Jeg har tusenvis av historier å dele med verden! Akkurat nå i dag så har jeg selv lest i en bok av Louise L. Hay. Jeg ELSKER å LESE :-D Jeg vil gjerne spre min leselyst til andre da jeg har sett hvor viktig ens indre fantasi kan være i ens hverdag. Jeg kom her for inspirere og glede andre mennesker.

 

En stor hjertelig takk til deg <3 der ute som vil bidra til at jeg får utgitt mine bøker <3 

6 kommentarer

Lithanna

17.08.2016 kl.10:56

Delt :)

Britt I. Strand

17.08.2016 kl.14:30

Lithanna:

Såååå hyggelig å lese at du aner ikke hvor glad jeg ble :)
Tusen takk kjære deg. Jeg forstår du kan sette deg litt mer
inn i mine tanker vedrørende skriveambisjoner enn det andre kanskje kan.

Ønsker deg en god dag videre <3

Lithanna

17.08.2016 kl.15:22

Alle monner drar, alle reklamer drar :)

Håper det kan bidra med noe.

Vi debutanter må stå sammen vettuh. hardt liv det der med bøker og kampen om de strenge forlagene :p

Takk, det samme :)

Britt I. Strand

17.08.2016 kl.22:43

Lithanna:
Ja, det er så sant - og nå innså jeg at det er ikke så mye som skal til.
Du gav meg simpelthen lyst til å reklamere mer :)

TAKK

Ja, helt enig vi må arbeide på lag ;)!

Lithanna

18.08.2016 kl.08:46

^_^ Bare hyggelig.

Britt I. Strand

18.08.2016 kl.10:19

Lithanna:

<3

Skriv en ny kommentar

Britt I. Strand

Britt I. Strand

35, Lillehammer

Mitt navn er Britt :-) Jeg er ei godhjertet dame med godt humør som elsker en god latter! Jeg er også en SJEL med stort vågemot, har standhaftighet og tro i egne og andres drømmer! Skriver barnebøker, lager tekster og er opptatt av programvare ( Z- brush, Corel, GIMP, Final Cut, After Effect ++) kunst, NATUREN, og BARN sin velferd ( også det indre barnet hos deg som er ung og voksen) Elsker å skape! Både musikk, tegninger, hobbyaktiviteter, syr egne klær, maler interiør, skriver poesi og lager noe nytt hver dag! Trener aktivt styrke og løper. Opptatt av healing og meditasjon i tillegg til yoga :-D Tror på tankens, kroppens, og menneskets iboende healende kraft <3 Vil nå ut til deg som vil skape en bedre hverdag for deg selv :-) Eier av denne nettsiden: http://balanseisjelen.com Følg meg på INSTA https://www.instagram.com/beinspiredsoon/

Kategorier

Arkiv