hits

Dagen er bedre med DEG i den <3

Dagen er bedre med DEG i den <3 

Er det ikke deilig å kjenne at DU har betydning? Godt å vite at noen ønsker å dele flere timer av sin dag med deg? Dette er kanskje ikke tilfellet for alle. Noen søker ut i ensomheten - de må finne svar i seg selv på en tidligere levd fortid, de MÅ dette for å kunne leve her og nå. Kanskje du også har opplevd å komme til dette punktet hvor du har innsett du ikke til stadighet kan fortsette å se tilbake? Dette innebærer jo at du gir avkall på hverdagen og dette øyeblikket!

Jeg er her for å si deg at du er en gyldig brikke i verdens store puslespill. Du behøves, en viktig brikke ville mangle uten deg i den. En dag kommer en dag hvor alles våres liv ( vår sjel) skal gå videre. Hvorfor ikke leve og være lykkelige mens vi er her? Som oftest kan vi bli sittende igjen en fortid som har vært, og verre det er om andre minner oss om det som har skjedd. Hva som har hjulpet meg er å innse at jeg ikke er det mennesket jeg var forut. Om man har tatt skade av andres atferd rette mot den - så kan man ikke være fullt ut seg selv. Enda så vet jeg hvordan jeg kan fremstå som svært sosial, og du tenker kanskje også det, eller har jeg vært tydelig nok på å vise deg der ute at jeg er nerd... som elsker å legge ut på tur i naturen :-) Om man opplever forferdelige hendelser så må man være sterk det sies - OH YES, det mange ikke vet er at man også må vite å påta seg alle ulike roller for å overleve. Jeg har vært på slike steder i mitt liv, jeg har overlevd. Å dele detaljer av mitt liv som ikke er det samme vil være å gå tilbake i min fortid ( og der vil jeg ikke leve igjen) samtidig så innser jeg at det er viktig å dele, viktig å være åpen - slik at jeg kan nå akkurat deg der ute som føler du er til bunns. Du som er i en situasjon som skaper lite muligheter for en fremtid du kan glede deg imot. Hva jeg kan si deg her og nå er at mitt liv ikke er perfekt - og jeg har det bra. Jeg vet jeg er trygg hver dag, jeg vet jeg kan stole på mine egne fornuftige avgjørelser, jeg VET jeg har MYE å bidra med. Jeg vet også hvordan jeg har klart å endre på store deler av min egen tankevirksomhet - som fikk meg til å tilgi de som har gjort meg vondt, og ikke minst så endret dette mitt syn på andre. Jeg har stor forståelse for hvorfor andre `gjør som de gjør, og er som de er´.

Om du der ute sitter igjen med tanker om at du er syk, så vil jeg du skal vite dette kan DU endre på selv. Jeg vil ikke si det er lett, jeg vil skrive under på at det er verdt det. Jeg har også opprettet min youtubekanal av samme grunn - for å nå deg som trenger en stemme som vil snakke om et ganske annet syn på livet. Jeg har lært meget om livet underveis ( har vi ikke alle?) jeg evner også å stå opp lykkelig hver dag, vel vitende om at jeg kan legge vekk det mennesket jeg var i går. Jeg er glad i meg selv, og jeg bryr meg genuint om alle de jeg møter på min vei. Samtidig så er jeg sjenert ( ! ) og jeg har lært at ikke ETT eneste menneske er hva det ser ut som å være utvendig. Jeg har en dyp omsorg for alle de jeg møter i min dag og særskilt for verdens barn - jeg undres hvordan dem egenlig har det. Hvordan har du DU det nå i din dag? Strål ut din gode energi - det tenker jeg å gjøre selv. Må bare ha en kaffekopp først.

Du er en verdifull brikke <3 Et tips til deg i din dag om du føler deg uelsket LYTT TIL DE SOM SIER GODE TING I DIN DAG 

Jeg er en poet, forfatterinne, maler, `tegnerinne´ en såkalt kunstnerinne som også kan klippe filmer, lage egen musikk, skrive sanger, lage 3D - figurer og animere... Jeg ser også en verden ingen annen ser, og til tider ser jeg hva som skal skje, jeg kan også gi healing - og jeg tenker å være en stemme som kan inspirere deg der ute til å ta fatt på eget liv og skape det livet du drømmer om!

Gå inn på denne lenken for å sjekke ut dagens poesi :-)

https://www.facebook.com/groups/Poesikroken/

Abonner på min kanal og kommenter :-D

https://www.youtube.com/channel/UC8UMfxWXZVoq2LUlZiWb3cA

Takk for DIN støtte :-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Britt I. Strand

Britt I. Strand

35, Lillehammer

Mitt navn er Britt :-) Jeg er ei godhjertet dame med godt humør som elsker en god latter! Jeg er først og fremst en SJEL med stort vågemot, har standhaftighet og tro i egne og andres drømmer! Har du en drøm så finnes det en grunn til dette. Skriver barnebøker, lager tekster og er opptatt av ulik programvare ( Z- brush, Corel, GIMP, Final Cut, After Effect ++) kunst, NATUREN, og BARN sin velferd ( også det indre barnet hos deg som er ung og voksen) Elsker å skape! Både musikk, tegninger, hobbyaktiviteter, syr egne klær, maler interiør, skriver poesi og lager noe nytt hver dag! Trener aktivt styrke, driver med YOGA og løper. Opptatt av healing og meditasjon. Tror på tankens, kroppens, og menneskets iboende healende kraft. Vil nå ut til deg som vil skape en bedre hverdag for deg selv. Min nettside http://balanseisjelen.com Følg meg på INSTA her https://www.instagram.com/beinspiredsoon/

Kategorier

Arkiv