hits

Interessert i kjærlighet og poesi? EN JULEGAVE TIL DEG <3

EN JULEGAVE TIL DEG

 

  

Midt på natten - rart hvordan tiden ikke eksisterer når man gjør noe man trives med - og som det ligger mange tanker bak... Jeg ønsker en bedre verden, jeg ønsker at mennesker skal komme i kontakt med sine følelser, så her deler jeg et glimt av verden følt gjennom mine øyne. Jeg har lyttet til mennesker, hjerteskjærende historier har blitt meg fortalt. Dette er noe av det første jeg har skrevet ( jeg har arbeidet i flere år med denne boken!) nå har jeg valgt å gi ut denne e- boken GRATIS. Det er ikke alltid like lett å være forfatter uten eget forlag, det er også lett å bli lurt av andre ( nok om den saken) så jeg velger å publisere alle disse tekstene fordi hva jeg virkelig ønsker å oppnå - er at mine tekster skal formidles ut i verden :-) Jeg håper du vil laste ned min e- bok til din pc, eller kanskje foreslå den for noen andre? Kjenner du en dyktig forlagsredaktør så ta gjerne kontakt - jeg har skrevet over hundrevis av bøker, så jeg håper at mine bøker vil glede mennesker og kanskje vise at et levd liv som har vært vanskelig også kan nytes til det fulle - som inspirasjon til deg der ute som har dine tanker, ditt liv og ditt syn på vår verden. Jeg føler jeg kommer fra en helt annen verden :-) og kanskje det er akkurat hva vår verden behøver. Uten flere utsettelser, her har du FØRSTE DEL av boken jeg har sittet og finpusset på i flere timer i dag, og ved flere stunder i årenes løp :-)... Nedenfor finner du lenke til hvor du kan innhente din gave som er på flere hundre sider i boken medfølger også mine egne illustrasjoner.

 

  

E- Bok Ord om kjærlighet, KJÆRLEIK

 

Denne gaven er til deg, som et bevis på at noen tenker deg der ute, og bryr seg om deg, uten å ha møtt deg. Vår verden behøver akkurat deg <3

 

 

 

2 kommentarer

Personlig Utvikling

14.12.2016 kl.02:08

Hei. Eg lastet ned boken din. Skal lese litt i den, og gi deg tilbakemelding på ka eg synes.

Britt I. Strand

14.12.2016 kl.08:16

Personlig Utvikling:

Jeg publiserer boken fordi jeg vet mange behøver å lese mine tekster :) Siden jeg drømmer alt jeg skriver så har jeg aldri hatt behov for en tilbakemelding. En feil oppdages før eller siden uansett. Jeg vil mennesker skal åpne opp for kjærlighet. Jeg vet mange søker etter andres mening, og jeg synes vi skal se etter hva som er positivt i hva andre lager og får til :) Jeg har alltid helt egne meninger, og som regel er de på tvers av hva andre synes er riktig. Hva er `riktig`? ;) Jeg vet det norske språket skal forandres, og jeg er med på den forandringen. Akkurat derfor må mine bøker nå ut til barna som skal reformere hele det norske språket. Jeg ser din godhet, det var jo fint tenk å ta på deg den jobben. Du forstår sikkert nå at jeg ville ha sendt inn boken til et forlag om jeg så det som nødvendig med en tilbakemelding ;)

Jeg ønsker deg en flott dag :-) også håper jeg du finnet et stykke eller to du liker i min bok. Tusen takk for at du vil laste den ned. Hvis du vil hjelpe meg, så gjerne del mitt innlegg. Jeg har flere hundre bøker som venter å nå verdens barn :)

Skriv en ny kommentar

Britt I. Strand

Britt I. Strand

35, Lillehammer

Mitt navn er Britt :-) Jeg er ei godhjertet dame med godt humør som elsker en god latter! Jeg er først og fremst en SJEL med stort vågemot, har standhaftighet og tro i egne og andres drømmer! Har du en drøm så finnes det en grunn til dette. Skriver barnebøker, lager tekster og er opptatt av ulik programvare ( Z- brush, Corel, GIMP, Final Cut, After Effect ++) kunst, NATUREN, og BARN sin velferd ( også det indre barnet hos deg som er ung og voksen) Elsker å skape! Både musikk, tegninger, hobbyaktiviteter, syr egne klær, maler interiør, skriver poesi og lager noe nytt hver dag! Trener aktivt styrke, driver med YOGA og løper. Opptatt av healing og meditasjon. Tror på tankens, kroppens, og menneskets iboende healende kraft. Vil nå ut til deg som vil skape en bedre hverdag for deg selv. Min nettside http://balanseisjelen.com Følg meg på INSTA her https://www.instagram.com/beinspiredsoon/

Kategorier

Arkiv