hits

En ny dag å glede seg over - og jeg har startet med å blogge igjen :-)

Hei til deg der ute!

Min norske blogg har vært nede en stund. Nå fikk jeg veldig lyst til å komme mer tilbake til denne siden her på blogg. no siden jeg har så mye på hjertet og derfor så mye å dele med deg der ute :-) Jeg håper din dag har startet bra? Hvordan vi velger våre tanker i etterkant av når vi våkner opp vil ha meget å si for dagen utover!

 Så... det store spørsmålet er  `Hva har jeg drevet med siden sist?` MYE KREATIVT! Du som har vært innom min blogg tidligere vet jo at jeg både tegner og klipper film... i tillegg til ganske mye annet. Nå ved siden av så har jeg begynt å pusse opp her jeg bor, og det er både slitsomt men mest av alt utrolig gøy! Jeg har også laget flere BILDER den siste tiden. Du har kanskje vært innom to av mine grupper på Facebook ? Balanse I Sjelen og Balance In Soul... mine initialer - og jeg velger å dele på ny ( i tilfelle noen ikke har fått det med seg) at jeg VISSTE  som fem år gammel at mitt kunstnernavn ville være BIS en dag en gang i fremtiden. Fremtiden ja... den er her nå den, ikke kun så langstrakt ut foran deg.

 

GRIP DAGEN i dag vil jeg si deg! La oss forme en bedre fremtid for oss selv NÅ I DAG! Jeg skal ut på en tur ute i den friske naturen ( en ekte poet må jo det) enda været er `dårlig` som vi mennesker liker å si det ;-) Jeg tar heller dagen som en utfordring, hvis jeg bestemmer meg for at været ikke bestemmer mitt humøret så vil det jo være slik, right? Jeg har forresten ikke vært helt utenfor dette med blogging, jeg har valgt å bruke tiden på bilder laget i Photoshop slik at jeg har benyttet meg av dem i min engelske blogg på min private nettside.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under finner du min siste video som ligge ute på youtube. Det finnes utrolig MANGE grunner for at jeg kreerer så mye som jeg gjør, jeg snakker ofte om DRØMMENE våre, om at du der ute skal finne troen i deg selv. Jeg vil andres liv skal være gode fordi jeg vet så mye om å føle å stå fast selv. Jeg vet også noe om hvordan våre TANKER kan endres på, både ved meditasjon og ved å GÅ tur ute i naturen. Dessuten vokser vår kreativitet til tusen. Jeg er også SENSITIV og prøver derfor å informere andre voksne om hvordan de lettere kan skape rom for `det sensitive barnet`. Alle verdens barn er i grunn våre påminnere om at VI har et INDRE BARN å ta i vare. Er du leken slik jeg er? Er du fantasifull og GLAD hver dag fordi du klarer å leve i NUET? Se på barna... og se på være kjære dyr. Jeg er VEGANER og veldig stolt av det.

Våre dyr vil også leve - ALLE SAMMEN. Jeg er en sjel som vet mye som faller utenfor `samfunnets gitte lov` om hvordan man skal være. Jeg vet hvordan virkelig lykke og glede finnes innvendig. Vi må komme i kontakt med oss selv, og derfor må vi ta hverandre i vare. Du kan jo tenke deg hvordan en kunstnerhjerne ikke passer inn i dagens samfunn, hva med et sensitivt sinn som har opplevd traumer? Jeg har opplevd MYE og i min video under så deler jeg veldig åpenhjertig en liten brøkdel av mine opplevelser. Hver dag velger jeg å følge det som gjør meg glad. Jeg forteller meg selv at jeg møter fantastiske mennesker hver dag - og det er eksakt hva jeg gjør hver dag. Jeg sier til mine føtter ( helt sant) at dem er friske. Jeg ser hvordan mennesket tror tid stjeles fra dem, tiden er en illusjon - du og jeg vi er evige vi <3 

Dette var en liten oppsummering av HVORFOR jeg deler så mye, det skulle allikevel en sykdomsprosess til ( hvor jeg ble syk av å prøve å passe inn i dagens samfunn)... det var da jeg oppdaget ( etter flere år) hvordan jeg som sensitiv må bevege kroppen utrolig FORT for å kvitte meg med alle disse tankeenergiene, alle disse bekymringene, STRESSET om tidsperspektivet, tap, lidelse hos den enkelte. Kort fortalt så prøvde jeg å tilpasse meg ( har du opplevd traumatiske situasjoner så vet du hvordan å tilpasse deg i enhver faretruende situasjon, ikke sant?) og etter 13 år under NAV så ble jeg som trente til maratonløp, og som var utrolig sterk i kroppen... jeg endte opp med perioder hvor jeg ikke klarte å gå!  Jeg har brukt flere år på å `lære meg å gå` så jeg innehar STOR YDMYKHET for deg der ute som har en hverdag som er preget av smerter... Jeg gav heldigvis ikke opp! Jeg kjempet meg gjennom tårer og motgang, ved hjelp av YOGA kom jeg i kontakt med mitt indre jeg - og slik fant jeg tilbake til denne femåringen som var like vis som jeg streber etter å bli hver dag... og ikke minst...

Jeg er FRISK! Jeg er utrolig sterk, kan

LØPE og min kropp føles sunn og god å være i :-)

 

Dette opplevdes som helt forferdelig den gang - da kunne jeg jo ikke bevege på meg for å bli kvitt andres energier i det hele tatt. Jeg mistet også ALL sosial kontakt og ble svært ensom. Jeg ble tvunget til å gå innover i meg selv, jeg fant en dyp kjærlighet for livet etter flere tap på ulike nivå i mitt liv, og nesten etter å ha gitt meg selv opp fullstendig tilbake den gang... så ser jeg nå KJÆRLIGHET når jeg møter andre mennesker - samme hvordan de måtte velge å møte meg. Som liten pike visste jeg at jeg var flere HUNDRE ÅR gammel - jeg syntes derfor det var utrolig `teit` når folk spurte meg om min alder. Jeg forstod alt da at mitt utseende forteller fint lite om hvem jeg er. Tenk deg det du... en gammel sjel fanget inne i en liten kropp? Nå som `voksen` og mer i kontakt med mitt indre vesen... så har jeg innsett hvor UVITEN jeg er - det er stadig noe NYTT å lære her i livet! Det er så mye vi mennesker aldri kan fange opp. Enda jeg ser ting om natten. Slik som jeg `så` hvordan gatelysene skulle lyse her jeg bor... to år før de ble satt opp nå i sommer. Jeg ser også andre ting, og det meste holder jeg for meg selv. Jeg deler allikevel mye, fordi jeg fanger opp andres tanker og drømmer... om nettene drømmer jeg hva DU der ute tenker. Det kan være litt forvirrende og slitsomt - vi mennesker tenker jammen MYE! Du også? Noe høyere enn oss - kall det gjerne for GUD, en kilde, noe ubeskrivelig godt.... gir meg tilgang til hva jeg skal skrive, til hva jeg skal lese og skape... jeg ser tusentalls av BILDER av mennesker, steder og mye jeg ikke eier ord for når jeg drømmer. De bildene du ser er som oftest laget av noe jeg ikke har navn på. Jeg pleier å si

`Gud er alt rundt oss, dyrene, menneskene, naturen`

DU er Gud - hvis du spør om å få rede på din vei, på hva du skal gjøre. Det er ikke alltid svarene våre ligger opplagt foran oss, men jeg vil si deg at en dag etter 13 år under NAV sitt system så luftet jeg for første gang en tanke ut i universet `Jeg tror jeg heller vil ut i naturen og lage filmer, skape, kreere og... inspirere andre mennesker til å finne troen på seg selv` Neste dagen ble jeg kastet ut av NAV. Så nå er jeg glad for resten av mitt liv  :-) med store variabler selvfølgelig.

 

Mitt liv er ikke perfekt, men det er perfekt for meg

Om veien er kronglete så må du fortsette å gå

 

Med alle mine feil så kan jeg dele av mine erfaringer og  harde lærdomer til deg der ute. Jeg har sett en annen siden av `det norske livet` de færreste aner noe om. Ja, dette ble virkelig litt om meg. Jeg håper du der ute vil finne noe på mine sider du vil like. Gjerne skriv til meg om du har et nytt INTERESSANT tema som passer i henhold til hva jeg har jeg nevnt her nå. Plutselig kan det være jeg lager en video til DEG DER UTE :-) 

Sammen står vi sterke. 

 

 

 

 

 

 

 

JEG ØNSKER DEG EN FANTASTISK DAG!

 

<3

2 kommentarer

Stine Sophie Lundsrud

18.08.2017 kl.12:57

Så hyggelig :D Gleder meg til å følge deg :) Ønsker deg en strålende dag :)

Britt I. Strand

18.08.2017 kl.22:00

Stine Sophie Lundsrud:

Koselig melding å lese :)
Mange takk for det, ønsker deg en strålende kveld :) <3

Skriv en ny kommentar

Britt I. Strand

Britt I. Strand

35, Lillehammer

Mitt navn er Britt :-) Jeg er ei godhjertet dame med godt humør som elsker en god latter! Jeg er først og fremst en SJEL med stort vågemot, har standhaftighet og tro i egne og andres drømmer! Har du en drøm så finnes det en grunn til dette. Skriver barnebøker, lager tekster og er opptatt av ulik programvare ( Z- brush, Corel, GIMP, Final Cut, After Effect ++) kunst, NATUREN, og BARN sin velferd ( også det indre barnet hos deg som er ung og voksen) Elsker å skape! Både musikk, tegninger, hobbyaktiviteter, syr egne klær, maler interiør, skriver poesi og lager noe nytt hver dag! Trener aktivt styrke, driver med YOGA og løper. Opptatt av healing og meditasjon. Tror på tankens, kroppens, og menneskets iboende healende kraft. Vil nå ut til deg som vil skape en bedre hverdag for deg selv. Min nettside http://balanseisjelen.com Følg meg på INSTA her https://www.instagram.com/beinspiredsoon/

Kategorier

Arkiv