hits

En ny dag er en vakker dag - våg å innhente din glede!

En ny dag er en vakker dag

- våg å innhente din glede!

 

 

Hei til deg der ute!

 

Picture of me and my CUDDLY cat Fjon - he is the best <3 ! ( Just as my other cat Flipp <3) I`m a ANIMALLOVER!

 

Jeg er på plass med min norske blogg, og har du ikke lagt merke til min engelske blogg så foreslår jeg herved du tar en titt innom. I min siste engelske artikkel har jeg skrevet om hvordan DU kan oppmuntre alle de barn du måtte møte på. Det går fort troll i ord ( og jeg skriver jo om både troll og manifestasjoner, så dette passer jo utmerket) så rett etter å ha skrevet dette innlegget så møtte jeg på det ENE barnet som har forandret seg slik at jeg ( foreløpig) ikke kan huske navnet, for å si barns navn er VIKTIG <- og akkurat det`vil du få lese mer om i min blogg, samt noen retningslinjer til hvordan vår hjerne kan være aldeles så morsom å ha med å gjøre i den sammenheng. Jeg er sikker på at du vil kunne kjenne deg igjen! Jeg møtte dessuten på en HAUG av barn jeg tidligere arbeidet med, som jeg husket navnene på, og de fortalte meg hvor `kul` jeg var - og jeg sa meg jo selvfølgelig enig LOL. Nå kom jeg på hvor høsten er fin - alle disse magiske møtene med skolebarna. Jeg lytter til dem og vi deler alltid fine små øyeblikk.

 

I denne dag så er jeg på vei til Brumunddal som er min hjemby, jeg skal hjelpe min bestemor og foruten det så skal jeg få hjelp av noen til å hente en stol jeg har bestilt til henne i gave! Det blir veldig morsomt! Du forstår - det er som regel de vante ting jeg liker å nevne her, sett vekk fra at jeg skal ut på tur i September. Hva jeg vil dele med deg der ute i dag er tanken om at du våknet opp til et nytt gledelig liv å leve nå i dag! Ja, selv om det ikke skulle føles slik så er du i grunn veldig heldig, for er du ikke fornøyd med ditt liv slik det er, i de ulike settinger du måtte befinne deg selv i - så utgjør det at du er LEVENDE en merkbar forskjell. DU kan jo skape en endring til det bedre!

`Hvor skal jeg begynne?`

lyder kanskje så spørsmålet... Hva med en liten endring her og nå om å endre din tanke om din oppfatning av denne dagen du har i vente?

`Min dag har alltid noe godt i seg`

kan være en bra affirmasjon å benytte seg av. Ditt hverdagsliv er ofte hektisk, tenker du... og det er akkurat det`... hva vi tenker på skaper inntrykket av alle våre dager. Å velge all sin tanke med omhu kan virke problematisk om man ikke er svært dreven, så start heller i det små og heller gled deg over hvordan du sakte men sikkert forandres. Bare prøv. Med tiden så kan du jo endre på hele din oppfatning av deg selv!

 

 

Jeg har stor tro i at ALLE har verdi, faktisk så vet jeg dette med stor overbevisning. Vi alle har noe å gi i denne dag, og det finnes noe utrolig vakkert å innhente for deg der ute. I min `simple` hverdag, så skjer det hver dag noe humoristisk ( forteller jeg meg selv) jeg møter ALLTID på nye mennesker kun hvis jeg bare går ut døren ( noe jeg også tenker hver dag) Også er kanskje tilfellet for deg der ute, at du er blitt et menneske som sliter med å komme deg ut døren? Over denne berømte dørstokken? Kanskje har  du smerter, eller noe annet har oppstått i ditt liv slik at du ikke føler for å møte andre i din tilstand? Uansett hva som måtte gjelde for deg, så tro meg når jeg nevner for deg at jeg forstår et snev av hva du går gjennom. I dag er jeg frisk og utrolig takknemlig for å være det. Ikke kun er jeg frisk, jeg kan løpe FORT og jeg begynner å bli ganske sterk. Dessuten er jeg trygg i meg selv, vet hvem jeg er og føler jeg har mye å GI! Jeg vet hvordan våre tanker kan sette inntrykk og nesten gro spor i våre hoder - så se innom mine sider, Balance In soul og Balanse I Sjelen på Facebook og sjekk innom min private nettside. Her vil du finne flere styrkende affirmasjoner, du vil også få se et lite utsnitt av noen av mine siste illustrasjoner og pågående arbeid, samt en masse videoer jeg har laget... for å kunne si på min måte til deg der ute

 

DET BLIR BEDRE

HA TRO PÅ DINE DRØMMER

 

 

For endrer vi våre tanker så kan vi oppdage at vi blir både selvsikre og mer glade, dessuten så blir det mer oppnåelig å finne troen på våre gode sider - for den som tenker gode tanker setter fokus på det som føles godt - hos seg selv og ved andre. 

I`m a NATURELOVER ;-)

Med dette ønsker jeg deg en fantastisk start på din dag, se etter gledene, gi noe godt til en annen i dag - for det`vil gi ditt liv stor verdi - kun ha i tanke du gjør det for å fremheve en annen i deres hverdag. Ikke alltid mennesker kan gi oss noe tilbake, så husk å legge merke til NÅR det skjer - om enn det kan virke aldri så lite.

 

Mennesker vil gi til deg, stille opp for deg

SE deg og LYTTE til deg

 

 Vi må kun se oss selv villige til å finne frem disse menneskene i vår dag :-) Akkurat slik jeg tenker å gjøre i denne dag, kun kaffen er slukt unna, puselusene kommer inn for å kose seg, og min sitrondrikk ( YUMMY) er konsumert... Da blir det å pynte seg ( for meg selv så klart) sette ut av døren, GÅ og nyte en deilig tur ute, finne frem til toget. Kanskje skrive litt, jeg er jo en poet ;-) JEG ER KLAR FOR EN VIDUNDERLIG DAG. Hvem vet, kanskje noe ekstra - ordinært - FANTASTISK vil skje?  Jeg er forresten også på INSTAGRAM, så `add` meg og du vil få se hva jeg bedriver for noe kreativt - for jeg skal love at det stadig vekk pågår noe nytt på denne fronten!

 

BELIEVE IN YOURSELF  

 

<3

 

 

2 kommentarer

Så fint innlegg du har skrevet :-)

Ønsker deg en strålende torsdag!

Britt I. Strand

30.08.2017 kl.21:00

Tiril Sørensen:

Hei til deg :)

Så fantastisk koselig å lese!
Setter virkelig pris på din tilbakemelding.

Ønsker deg en god kveld <3

Skriv en ny kommentar

Britt I. Strand

Britt I. Strand

35, Lillehammer

Mitt navn er Britt :-) Jeg er ei godhjertet dame med godt humør som elsker en god latter! Jeg er først og fremst en SJEL med stort vågemot, har standhaftighet og tro i egne og andres drømmer! Har du en drøm så finnes det en grunn til dette. Skriver barnebøker, lager tekster og er opptatt av ulik programvare ( Z- brush, Corel, GIMP, Final Cut, After Effect ++) kunst, NATUREN, og BARN sin velferd ( også det indre barnet hos deg som er ung og voksen) Elsker å skape! Både musikk, tegninger, hobbyaktiviteter, syr egne klær, maler interiør, skriver poesi og lager noe nytt hver dag! Trener aktivt styrke, driver med YOGA og løper. Opptatt av healing og meditasjon. Tror på tankens, kroppens, og menneskets iboende healende kraft. Vil nå ut til deg som vil skape en bedre hverdag for deg selv. Min nettside http://balanseisjelen.com Følg meg på INSTA her https://www.instagram.com/beinspiredsoon/

Kategorier

Arkiv