hits

Hvorfor trening burde være en viktig prioritet i ditt liv!

Hvorfor trening burde være en

viktig prioritet i ditt liv!

 

 

La oss først definere hva trening er, B E V E G E L S E! Det er fullstendig mulig å ha det gøy mens man trener, selv er jeg ganske seriøs når jeg driver på, jeg L I K E R faktisk å telle reps, det er jo så morsomt å sette egne nye rekorder! Right? Jeg synes så, mens dette er kanskje ikke noe for akkurat deg? `Du har ikke tid` sier du kanskje. Siden mitt forrige blogginnlegg ( du kan sjekke ut gårsdagens engelske blogg her på min nettside Balanse I Sjelen ) har jeg også lest mer i en av Wayne D Dyer sine bøker som omhandler temaet unnskyldninger vi lager for oss selv for å unngå ubehageligheter i livet ( ting vi ikke vil konfrontere med oss selv, sannheter vi vil unngå osv - i den tro dette gjør livet bedre her vi er nå) Kort fortalt så går mye av denne boken ut på hva vi TENKER og siden dette er en tanke vi har dannet oss i løpet av våry levde liv ( en tanke blant mange andre tanker vil jeg tro? ) så betyr dette også derfor at det er fullt mulig å ENDRE på samme tanken ved å erstatte den med en NY tanke som dytter oss mer i retning av hvor vi ønsker å være, og da kan jo vi forandre på oss selv personlig, våre forhold, menneskesyn, egen helse osv `Jeg har ikke tid til trening` kan erstattes med `Jeg setter av tid til trening` og med tiden så kan du jo legge til

`Jeg setter av tid til trening fordi det gir meg økt velvære` og det`er eksakt hva dette blogginnlegget handler om i dag. 

 

 

`Den andre siden av trening`

Nå i dag så snakkes det så meget om hvordan man skal trene rumpen, gå ned i vekt, spise færre kalorier, bygge muskler mm. Jeg har funnet ut hvor godt det er å spise litt ekstra ( SUNN VEGANSK) mat og ha en større rumpe - rett og slett fordi den er svært komfortabelt å sitte på. Det kan jo virke rart å lese for noen, la oss kun si at jeg har opplevd livet på en slik måte at jeg ser verdien av SANN HELSEGEVINST! GOD HELSE handler om å FØLE seg bra, så da er det jo flott at kroppen strammes opp underveis, man blir rett og slett fornøyd når man ser seg i speilet. La oss prøve å endre litt fokuset vekk fra dette her og nå.

Følelsen av en forbedret kondisjon kan ikke sammenlignes for den som har hatt problemer med å gå opp trappen

Følelsen av inneha ENERGI i et sinn som har vært nedfor og i en kropp som har vært svært sykt kan knapt sammenlignes med hva utgangspunktet var i den absolutte kontrast fra hva det er å være syk og deprimert til å være FRISK og GLAD! Våre liv blir mer frie når vi beveger på oss, det er en utrolig HELSEGEVINST...

I dag så vil jeg nevne en annen side av min personlige trening. Når jeg løper så skriver jeg deler av mine bøker, bilder og tekster tar form - min fantasi tiltar på nye nivå, minner meg på drømte drømmer, drømte bøker og ellers andre prioriteringer og gjøremål utenom og ikke minst, så får jeg utløp for hva som kan samle seg opp i et sensitivt sinn!

Sjekk ut min nettside, eller mine to grupper på Facebook hvis DU vil lese mer om SENSITIVITET) 

Balance In Soul

 Balanse I Sjelen

 Jeg får også en følelse av å leve i NUET når jeg beveger på kroppen! Du også? Så flott! Min kreative hjerne roer seg ned, og jeg merker mitt fokus blir mer satt på hva som er viktig å ha fokus på først. Jeg er i utgangspunktet et menneske som LETT får tusenvis av ideer ( no kidding) og jeg vet noe om å fordele arbeidsmengden utover i alle mine prosjekter i riktig utdelt mengde per dag. Det har tatt meg årevis å forstå betydningen av hva det vil si å dra en tur på trening - for meg betyr det at jeg tar vare på meg selv på flere nivå. Mitt syn på verden er også blitt ganske forandret, jeg velger å se forbi andres utseende ( enda jeg synes det er FLOTT når andre oppnår personlige mål) og jeg ser innover i det MENNESKET dem faktisk er.  DU ER EN SJEL. Likt flere andre har jeg opplevd ulike helsemessige nivå i løpet av mitt liv. Det er denne differansen som får meg til å ha innsikt i hvor viktig helse er - jeg vet hvordan det er å være på begge sider. Jeg ser viktigheten av å få treningslyst gjennom min viten at virkelig lyst til å trene kommer når vi finner ut av til sist så gjør vi det for oss selv, ikke fordi foreldrene våre forteller oss det er bra, ikke fordi vennene våre vil konkurrere med oss, rett og slett ikke på grunn av alskens krav fra samfunnet vi lever i. Vi mennesker behøver å bryte ut av rutiner for å ha det bra, så lag din egen style. Gjør noe som får deg i gang, sett deg et kortsiktig mål. Spør deg selv `Hvilken nytte har JEG av å trene?` Spør deg så selv videre `Hva er fordelene for meg personlig?` `Hvordan vil dette gagne meg på flere nivå på sikt?` Nå har du allerede satt i gang et fint momentum <- som er noe jeg liker å snakke om når jeg er ute på tur i den vakre skogen her jeg bor.

 

 

DU kan bedre din helse her og nå

 

Affirmer for deg selv nå `Fra og med DENNE DAG så ivaretar jeg min helse bedre` Jeg har troen på deg, fordi jeg vet som sagt noe om å være på begge sider. Jeg vil si deg ingenting er UMULIG! Litt etter litt så kan vi arbeide med oss selv hver dag, hvis du velger å ikke ivareta din helse her og nå så arbeider du faktisk også mot en dårligere versjon av deg selv. En mer uopplagt versjon, en versjon som mistrives, snart blir du til et menneske som mister om ikke livsglede så kanskje motivasjon på arbeidsplassen, og kanskje selve livsgnisten du faktisk hele tiden innehar INNVENDIG <- for du kom hit hel som menneske.

DU ER PERFEKT i utgangspunktet. Jeg vet hvordan det er lett å henge seg opp i hvordan andre ser ut, men jeg har innsett - dette var tidligere min egen usikkerhet vitnet om. Sammenlign deg selv med ingen, fordi du vet ikke hvordan noen av dem har det på innsiden! Nå i dag så ser jeg hvordan ALLE mennesker er VAKRE! Jeg vet hvordan et menneske som i dag blir mobbet/ baksnakket/ ertet for sin vekt.... kan ha en oppvåkning i hvor viktig det er å forandre på det INNVENDIGE, for det er når det`skjer ( den innvendige ballasten faller fra) at også den unødige vekten ( den tidligere beskyttelsen) forsvinner. Nå er mennesket ute etter å elske seg selv, tilgi seg selv for hva som har vært, gå videre i livet og ikke henge seg fast i det som var. Jeg vet hvordan det kan være lett å tenke tanker som `Alle klarer det utenom jeg` eller `det er lett for ham å si` eller `hun kan mene det, for henne er det så lett å oppnå resultater, men for meg så er det vanskelig`... også kan det være like så lett eller `vanskelig` for deg. Kanskje det vil være mer utfordrende for deg, tenk deg hvilken selvtillit DU vil ha når du gjennomfører og oppnår ditt første satte mål! Vil du virkelig endre deg? Start med denne DAGEN! Du behøver ikke investere flere timer på treningsstudioet i dag, men kanskje du kan planlegge å gå i tre kvarter i morgen? Har du lyst til å teste ut en ny øvelse? GJØR DET! Finn noe som får deg i gang. Start med fem minutter <- dette er alltid mitt faste råd når det kommer til alt. For kan du starte noe nytt og holde ut i fem minutter, så kan du opparbeide deg til 10 minutter, og velger du å gjøre dette i tre dager i uken fremover... så har du etter tre uker din nye vane etablert! Du behøver ikke lenger følge deg ufiks, du vil være et MONSTER etter å skape andre nye vaner som vil få deg til å bli et mer lykkelig menneske! Alt i alt så teller det å skape et livsforlengende liv som vi kan nyte av. Du kom hit nemlig for å være lykkelig.

 

Gjør en vane ut av det!

 

<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Britt I. Strand

Britt I. Strand

35, Lillehammer

Mitt navn er Britt :-) Jeg er ei godhjertet dame med godt humør som elsker en god latter! Jeg er først og fremst en SJEL med stort vågemot, har standhaftighet og tro i egne og andres drømmer! Har du en drøm så finnes det en grunn til dette. Skriver barnebøker, lager tekster og er opptatt av ulik programvare ( Z- brush, Corel, GIMP, Final Cut, After Effect ++) kunst, NATUREN, og BARN sin velferd ( også det indre barnet hos deg som er ung og voksen) Elsker å skape! Både musikk, tegninger, hobbyaktiviteter, syr egne klær, maler interiør, skriver poesi og lager noe nytt hver dag! Trener aktivt styrke, driver med YOGA og løper. Opptatt av healing og meditasjon. Tror på tankens, kroppens, og menneskets iboende healende kraft. Vil nå ut til deg som vil skape en bedre hverdag for deg selv. Min nettside http://balanseisjelen.com Følg meg på INSTA her https://www.instagram.com/beinspiredsoon/

Kategorier

Arkiv