hits

En video til deg som er ufør, til deg som er leder, ja en video til DEG der ute - samme hvem du måtte være :-)

En video til deg som er ufør, til deg som er leder, ja en video til

DEG der ute - samme hvem du måtte være :-)

 

Hei til deg der ute!

Ja, dette ble jo en veldig lang tittel på et blogginnlegg. Jeg håper din dag har startet godt, eller kanskje `endt` godt hvis du leser dette nå i kveld? I morgen er en ny dag - det er fint å tenke på hvis din dag ikke har vært så altfor bra. Jeg var VELDIG KLAR for å løpe på trening ( og dit går jeg, så da er det ok å sette i gang kroppen når iveren først setter i) akkurat da bestemte lillepus seg for å ville ut på tur på ny. Er nok de to kattene som er sjefene her i huset - er jeg riktignok snill så får jeg lov til å bestemme litt jeg også. Jeg gleder meg fortsatt veldig til å dra på trening. Jeg føler meg SPORTY kun der jeg trer over dørtersklen - og det er en god følelse, fordi det var en tid det ikke var mulig for meg å gjøre hver dag. I dag er jeg FRISK, og jeg som visste jeg ville bli glad bare jeg kunne gå hver dag kan nå skryte av at jeg ikke bare kan GÅ FORT, jeg kan også LØPE FORT. Det er lov å skryte av seg selv, du visste vel det? Jeg har også blitt veldig sterk i bena, og jeg snakker i mine videoer om hvordan TANKENE våre avgjør så meget. Det var en tid jeg tenkte meg syk, jeg begynte å lytte på hvem andre syntes jeg burde være. Jeg ville ikke innse det - men jeg passet faktisk ikke inn i dagens arbeidssamfunn. Her er en video til deg om akkurat det, og hvis du er første gangen innom min side ( hjertelig velkommen skal du så være) så vil jeg legge til at det finnes UTALLIGE grunner for at jeg går ut i skog og mark for å snakke til deg der ute ( som jeg pleier så ofte å si i mine videoer) Jeg snakker også om at ting skjer av en grunn, akkurat slik som at disse skrevne ord ville ikke ha blitt til var det ikke for at lillepus Flipp som bestemte seg for å ha det ekstra moro ute nå i dag. Vi kan også velge å se at ting skjer av en grunn, og vi kan forme en ny mulighet ut av anledningen vi er gitt. Alt vi behøver er å kikke ekstra godt etter. `Take a breather` som jeg pleier å si. Lytt til din intuisjon, og gjerne lytt til din egen pust så vet du at du bestemmer deg for en klar og ikke hastig avgjørelse. Noe godt venter deg i dag, og i morgendagen - det er jeg helt sikker på. Du må kun kikke godt etter så er du sikker på å finne det. Jeg er takknemlig for hver dag gitt, så kan jeg skrive noe fint til deg der ute, lage bilder som jeg poster i mine to (av fire) grupper  på Facebook. Søk opp Balance In Soul og Balanse I Sjelen - så finner du både min engelske og norske side der. Du kan også sjekke ut min nylige oppdaterte nett side her.

Jeg snakker ut fra et levd liv, og jeg snakker om at verden ikke kun er slik vi tror - enda den er jo det, fordi vi alle har et UNIKT syn på livet. Jeg har også et unikt syn på livet, jeg merker andres følelser og kroppslige smerter. Helt fra jeg var fem år visste jeg at jeg var annerledes, og hvis du nå tror at jeg `satte meg på bakbena` fordi jeg ønsket å slippe å arbeide... så tar du grundig feil. I 13 år har jeg kjempet meg gjennom NAV sitt system for å vise at jeg virkelig ville arbeide, jeg arbeidet veldig mye overtid med alt dette kreative som hodet mitt fyltes opp av... Ved siden av arbeidet presset jeg meg, stilte opp for andre der ingen stilte opp for meg. Jeg ble til sist syk i kroppen av dette - enda var det ikke grunn god nok for å slutte presse meg. Jeg burde ha sagt `STOPP` fordi min kropp prøvde lenge å vise meg hvor jeg virkelig hører til. Jeg elsker å TRENE, jeg elsker å SKRIVE, TEGNE og å skape... Jeg animerer, lager musikk, syr klær... og jeg elsker mitt liv den dag i dag - fordi jeg vet selv hvilken kapasitet jeg innehar, og det kan ingen ta fra meg. Jeg vet jeg er smart og klok. Jeg beundrer dessuten andre mennesker, jeg ser hvor mye du gir, jeg vet du tester egne grenser... Jeg ser også andre mennesker som sliter i arbeidslivet slik jeg gjorde, eller som rett og slett er ulykkelige totalt. De har det ikke bra med seg selv, velger dårlige forhold og opplever derfor situasjoner dem ikke forstå er der for å lære dem noe om livet. Vi har alltid et valg...

 Jeg spurte universet EN gang om å skape en mulighet for meg slik at jeg kunne gå ut i skogen og lage film til deg der ute... Dette var den første gangen jeg åpnet meg opp for at det fantes noe annet for meg. Dagen etterpå ble jeg kastet ut av NAV sitt system. Jeg vet dette skjedde av en mirakuløs grunn med en sikkerhet i mitt hjerte jeg ikke kan forklare. Jeg vet også dette hendte akkurat meg fordi jeg evner å se innover i andres følelsesliv, og jeg kan endre på deres syn om seg selv. Vi alle er spesielle, vi alle har noe å tilby. Noen er syke, og det må vi respektere - jeg har fått et helt annet syn på den som er syk, nye tanker enn hva jeg tidligere tenkte om sykdom forut. Det er litt sårt å innrømme, men jeg tenkte faktisk for flere år tilbake `De må jo bare komme seg opp av sofaen så vil de friskne til´. Nå vet jeg hvor hardt det kan være. Sykdom er i våre tanker, og jo mer vi snakker med andre om vår sykdom - så vi de også minne oss på våres sykdom. Vi kan også bryte ut av denne sirkelen - akkurat slik jeg har gjort selv. Tidligere i livet opplevde jeg vold utøvd mot min kropp - de smertene kunne ikke sammenlignes med hva min kropp gjennomgikk da jeg ble syk. Det var mye i mitt sinn som måtte repareres, og jeg vet nå meget om hvordan man kan få det bedre med seg selv. Man behøver ikke å få en diagnose for resten av livet fordi man faller utenom arbeidslivet her i Norge. Hva vi behøver er å støtte hverandre, vi behøver å se hverandres glede som vår egen glede. Vi trenger mennesker som kan løfte oss opp! Vi ALLE behøver det, før den tid må vi lære å ta vare på oss selv.

Vi må gi slipp på fortiden. Vi må lære å leve i nuet! 

Vi må lære å bli glad i det mennesket vi er - på godt og vondt.

For meg er hver dag en spennende læringskurve, jeg søker ut noe å lære, jeg ivrer etter noe å GI. Før skremte jeg mennesker ved å fortelle om mine syn om natten, og om hva som kunne skje. Nå drømmer jeg i bilder og jeg har skrevet hundrevis av tekster for de barna med en `altfor livlig fantasi` ( slik jeg "led" av under min barndom) Jeg har skrevet rim og regler for de barna med "lesevansker" som i grunn trenger en større utfordring ( slik jeg gjorde som liten jente) Jeg skriver også for de barna som har `for mye energi` de barna som er sensitive, de barna som ikke behøver noen diagnose, de barna som har en utrolig hjerne som skal forme vår videre teknologi.

I min fremtid ser jeg mange glade barn :-)

Se min video, og gjerne føl litt etter - på de mulighetene som ligger foran deg.

Du fortjener så absolutt et godt liv!

 

Det ser ut som jeg rekker både å lakke neglene og å vaske klær før lillepus tenker så mye som tanken på å komme inn ;-)

Jeg ønsker deg en fantastisk dag!

<3

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Britt I. Strand

Britt I. Strand

35, Lillehammer

Mitt navn er Britt :-) Jeg er ei godhjertet dame med godt humør som elsker en god latter! Jeg er først og fremst en SJEL med stort vågemot, har standhaftighet og tro i egne og andres drømmer! Har du en drøm så finnes det en grunn til dette. Skriver barnebøker, lager tekster og er opptatt av ulik programvare ( Z- brush, Corel, GIMP, Final Cut, After Effect ++) kunst, NATUREN, og BARN sin velferd ( også det indre barnet hos deg som er ung og voksen) Elsker å skape! Både musikk, tegninger, hobbyaktiviteter, syr egne klær, maler interiør, skriver poesi og lager noe nytt hver dag! Trener aktivt styrke, driver med YOGA og løper. Opptatt av healing og meditasjon. Tror på tankens, kroppens, og menneskets iboende healende kraft. Vil nå ut til deg som vil skape en bedre hverdag for deg selv. Min nettside http://balanseisjelen.com Følg meg på INSTA her https://www.instagram.com/beinspiredsoon/

Kategorier

Arkiv