hits

Hodebryet tas vekk - men tar det vekk hodebryet fra den det gjelder?

Hodebryet tas vekk - men tar det vekk hodebryet fra den det gjelder?

 

 

Hva jeg sikter til med dagens innlegg er medikamenter - i form av hva du får hos legen din (okey, så blir du ikke ruset av legemiddelet du får hentet med resept på apoteket... men kanskje enda verre ->) du tenker du er syk i utganspunktet! Du tenker ikke på at DU selv kan gjøre deg frisk. Du tyr derfor ikke til en løsning nummer to som ganske sikkert finnes der ute. Jeg snakker til deg som lider av angst, depresjon +++ lignende. Hva hvis du ikke behøver en diagnose? Hva hvis du ER frisk? Det er ca nå du forteller meg hvordan du ER syk, og kanskje du vet hvorfor du ble det? Ofte henger disse to i lag. Hva er ditt holdepunkt - for at du ikke behøver å ty til nødvendige tiltak for å friskne til ?

Jeg mener, hva er det du forteller deg selv?

`Det er umulig`

`Det er for vanskelig` eller hva med overbevisende `Jeg har prøvd alt

Slik tenkte jeg på et tidspunkt også, hva jeg ikke tenkte på var hvordan kostholdet spilte inn, eller hvordan det å oppholde seg i enkelte miljø spilte inn på ikke kun mitt eget syn på meg, men energien jeg pådro meg ved å være omgitt av mennesker som ikke var på en oppløftende vibrasjon... ja, rett og slett dro jeg meg selv ned ved å omgåes normale mennesker sett utenfra - jeg var rett og slett ikke klar over hvor påvirket jeg ble av deres syn på livet. For å få vite mer om min historie må man lete flere år tilbake i tid, jeg er faktisk et annet mennesket den dag i dag! Jeg har endret mitt kosthold, sluttet å røyke for 10 år siden, trener i stedet for å klage og jeg feiler, trår feil, snubler, eller som jeg liker å si det... 
LÆRER 

Så jeg er så absolutt fullstendig menneskelig. Jeg vet noe om hvordan du der ute kan slite der du er nå. Derfor har jeg i mange år rettet mye av det jeg lager ( videoer, animasjoner, bilder, tekster, sitat, musikk osv.) mot mennesker som tenker de befinner seg langt nede... og det er litt vanskelig...  for hvordan skrive et innlegg rettet mot deg på en slik måte som virker til å forstå eksakt hvor du befinner deg nå? For å være ærlig så kan jeg ikke vite alt om deg. Allikevel, så er jeg et menneske som vet hvordan det er å føle på altfor mye og jeg vet hvordan det er å kjenne på at man står fast her i livet. Jeg vil allikevel påpeke at jeg synes det er aldri så flott å ha rede på all denne LÆRDOMMEN livet har brakt meg.

Jeg føler meg FANTASTISK!

Jeg er glad for det meste, jeg trives hver dag og jeg er FRISK!

Om nettene drømmer jeg mye av det jeg skal skape mens jeg lever her på vår jord. Alltid finnes det en driv i meg - en tanke om at du der ute ( som kanskje har gitt deg selv opp på flere vis) har behov for mine støttende ord, eller trenger min energi som er lagt i et bilde, det finnes alltid en viten i meg om at

du der ute ... fortjener et bedre liv

Akkurat i dag... så vil jeg nevne kort om hvordan medikamenter som skal få deg til å friskne til - i grunn hindrer deg fra å få ditt liv styrt videre i den retningen du ønsker for deg selv. Dette er en liste utarbeidet av meg for å få deg til å tenke over hvor du er nå. Les også resten av mitt innlegg så du kan styrkes innenfra - for fra og med i dag så kan styre deg selv i rett retning mot det livet du ønsker for deg selv.

__________________________________________________________________________

1 Du blir nummen av medikamenter

Å leve et liv som et numment menneske er ikke slik ditt liv er ment å være

Du skal være full av følelser!

Husk alle opplever små og store tragedier - og samtidig så kan dem derfor lettere kjenne igjen små og større og ikke minst - fantastiske lykkelige stunder!

Når du er nummen fratas du å leve i nuet

Dyr lever i i nuet - og de aller fleste barn gjør det samme. Se på dem! Observer dem! Er du nummen av piller som skal hindre deg fra å få angsantfall på butikken så kan du heller ikke fatte nuets gleder, du blir frarøvet fra å være spontan

- du fritar deg selv fra din rett til å være fullstendig deg selv

3

Er du ikke i nuet... så er du ofte i fortiden

eller dine tanker befinner seg drivende mot fremtiden 

Du er ment å være her og nå, er du nummen så mister du sansen for virkelighetsfølelsen og samtidig... så kan det være du har et behov for å se på årsaken til at du er preget av angst/ lignende. Hva skjedde, hva kan du gjøre  

her og nå for å bedre din angst?

Du behøver deg selv i din dag, du skal være rede til å ta fatt eget mot

Du er her du er nå av en grunn, du er ikke syk!

Du har kun en reaksjon på en hendelse som gjentas i ditt minne og som kommer frem i dine vaner

Se etter igjen. Hvilke miljø kan du unngå for å få det bedre med deg selv? Er det et menneske i din hverdag som fremkaller vonde følelser i deg?

Vit du er verdig et liv fylt av glede. Du er heller ikke din diagnose. Føler du deg på bunnen av livet? Ja, da kan det kun gå oppover!

Hva du og din lege har kommet til enighet om er ditt valg,

kanskje dette er rett for deg nå.

Du skal se at der du befinner deg nå finnes det mye lærdom andre vil ha glede av  å få vite om på et senere tidspunkt. Faktisk så kan det være du som sitter og skriver en blogg om noen års tid - der du har det så bra...

Du MÅ dele hva du har lært av dine opplevelser, og kanskje du ser verdien i å

"kun" nå frem til ETT MENNESKE ? 

Akkurat slik min tanke er.

____________________________________________________________________

Jeg vet du finnes der ute, og i dag er det ikke lett å være deg. I morgen kommer en ny dag. Jeg vil fortelle deg du ikke er dine tanker, du er ikke din angst eller depresjon. Du er et levende LIV. Du kommer til verden som en skatt, og den samme skatten har du ihende enda, det finnes nemlig ingen lik akkurat deg! Du har noe å lære ( det har vi alle) og akkurat du har så meget å gi. Du ville vel ikke ha sagt til et menneske som lider at det skal gi opp? Så hvorfor fortjener du ikke den samme støtten fra deg selv? Jo... fordi du tenker lave tanker om deg selv, vit at dine tanker kan endres... Start med å skrive ned NÅR du opplever det vonde i deg kommer frem, på denne måten kan du luke ut hendelsene ettersom du vil se du har laget deg en rutine på hvordan du TENKER din dag skal leves og være. Enkle tiltak som å gå en tur, legge vekk mobilen, eller kun sitte sitte for fem minutter for å lytte til pusten hver dag - kan være avgjørende for å skape den endringen du behøver i ditt liv! Forresten, hva er det verste som kan skje i din situasjon? Kanskje verden har godt av å se noen får et angstanfall på butikken, eller midt på gaten? Det finnes de som vil hjelpe deg, så finn deg venner og familie som vil snakke om hva som er bra med deg, de som vil få deg til å smile, og ikke minst - de som respekterer din stillhet når du har behov for den.

Jeg håper mitt litt blogginnlegg inspirerer deg til en bedre dag

Jeg har også en engelsk blogg, den finner du her

Jeg er en sjel som har hatt en åndelig oppvåkning - og da passet det plutselig veldig bra at jeg har opplevd mye vondt gjennom livet. Jeg snakker ikke direkte om hva som har skjedd i mitt liv, jeg setter i stedet fokus på hva som er bra. Jeg tenker på alt jeg har å gi - og jeg er helt sikker på at alt hva jeg har lært som jeg velger å formidle på en god måte gjør meg til et bedre menneske, og ikke minst... et meget takknemlig menneske! Jeg elsker hver dag av mitt liv, og det burde du også! Ja, om nettene drømmer jeg barnebøker, bilder, animasjoner og... om andre univers! Hva du tenker om den saken har ingen betydning, så fremt du tenker du kan hente noe godt fra hva jeg kreerer.

Vi alle kan hente noe godt ut fra enhver situasjon  hvis vi stiller oss villige til å lete!

 Balanse I Sjelen og Balance In Soul er to av mine fire grupper på Facebook. Jeg ønsker en verden hvor mennesket tar fatt i egne følelser slik at dem kan leve og ha det godt i sin dag! Vi alle har noe å hente frem i oss selv av gleden, lærdom og ikke minst... kjærlighet kan vi hente frem hos en annen. Tro meg - det vil bli bedre, og hvis du ikke tror tiden fremover blir bra for deg, så husk at dine tanker kan du endre på. For til sist om vi kan klare å fjerne en vond tanke bare ved å være obs på at den er der, også videre erstatte den med en bedre tanke... Ja, da vil vi til sist være så proppfylte av gode tanker at vi må skrive om dem, vi må snakke om dem, og hva så skjer? Vi sprer glede, vi finner gleden i oss selv og dernest hos andre. Gleden er iboende hos oss alle, det er allikevel ikke du som skal hente frem all glede hos en annen. Jeg ser hvordan mennesker gir av seg selv nå i dag (samme har jeg gjort og da endte jeg opp syk i kroppen) og det er ett menneske vi må sette foran alle andre... og det er oss selv. Har du rost deg selv i dag? Ikke? GJØR DET! Har du sett hvor fin du er? Har du skrytt av deg selv? Har du minnet andre på hvilken verdi du har? Har du sagt til noen du må trekke deg tilbake fordi du har behov for ro i din dag? Har du gjort noen oppmerksom på at du bruker av din tid på dem?

Bruk tid på deg selv her og nå, pust dypt inn og tenk litt på denne affirmasjonen:

 

`Jeg skaper gode tanker å tenke, for slik sett jeg får et godt humør å sjenke`

Ja, jeg er jo også en poet ( og så meget mye annet LOL) Du har også unike evner ingen annen kan ha - fordi dem er jo ikke deg! Jeg har følt på hvordan det ikke er å passe inn noe sted, og jeg har vel funnet ut at jeg behøvde kun å finnet et eget sted, og akkurat det`har jeg skapt for meg selv. Dette er et sted hvor jeg kan kjenne på ro, samt et sted hvor jeg som er sensitiv kan bevege på meg MYE. Dete stedet har jeg funnet i meg selv ved å lete frem hvem jeg i virkelighet er - og jeg har gitt slipp på ALT som ikke gjør meg til et bedre menneske. Ofte snakker jeg om hvor viktig meditasjon, trening og kosthold er. Her har du tre gode grunner for at jeg har det veldig bra i dag. Jeg er oppmerksom på mine behov, setter grenser og jeg som deg kan oppleve at livet virker `ugreit` og med det samme `rare tanker` dukker opp, så puster jeg dypt inn og legger merke til tankene som påfølger,  jeg blir ikke skremt av dem, i stedet så lager jeg meg en ny tanke å tenke. `Det er jo mye som er fint her jeg befinner meg her jeg er nå` og slik lager jeg meg en liste innvendig over alt som er bra i mitt liv, og plutselig så glemmer jeg av de `rare tankene`. I stedet så har jeg det GØY og plutselig virkelig LEVER jeg i NUET og opplever gode mennesker i min dag, jeg er plutselig på en `high flying disk` som Abraham Hicks ( aka Esther) sier... Jeg er rett og slett i FRI FLYT. 

 

Livet er ikke ment å være overkommelig

Livet skal leves

Du er her nå

Hva venter du på?

Hva ønsker DU å tenke, føle og oppnå?

<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Britt I. Strand

Britt I. Strand

35, Lillehammer

Mitt navn er Britt :-) Jeg er ei godhjertet dame med godt humør som elsker en god latter! Jeg er først og fremst en SJEL med stort vågemot, har standhaftighet og tro i egne og andres drømmer! Har du en drøm så finnes det en grunn til dette. Skriver barnebøker, lager tekster og er opptatt av ulik programvare ( Z- brush, Corel, GIMP, Final Cut, After Effect ++) kunst, NATUREN, og BARN sin velferd ( også det indre barnet hos deg som er ung og voksen) Elsker å skape! Både musikk, tegninger, hobbyaktiviteter, syr egne klær, maler interiør, skriver poesi og lager noe nytt hver dag! Trener aktivt styrke, driver med YOGA og løper. Opptatt av healing og meditasjon. Tror på tankens, kroppens, og menneskets iboende healende kraft. Vil nå ut til deg som vil skape en bedre hverdag for deg selv. Min nettside http://balanseisjelen.com Følg meg på INSTA her https://www.instagram.com/beinspiredsoon/

Kategorier

Arkiv